Pla de reobertura de l'Escola Infantil La Farga

A partir de l'1 de juny, si ja ens trobem en la fase 2, es reobriran les aules de P3 a P5 per alumnes amb pares que treballin de manera presencial i no puguin flexibilitzar el seu horari

Com ja sabeu, dimecres el conseller d’Educació, Josep Bargalló, va explicar en roda de premsa alguns detalls de com es produirà – previsiblement - la reobertura de les aules.

Per això, us volem explicar de manera resumida el que diu la normativa que ha aprovat el Departament i com s’aplicarà a la nostra escola a partir de l'1 de juny si ja ens trobem en la fase 2. També us passem un breu qüestionari per aquelles famílies amb fills de P3 a P5 que treballin de manera presencial i estigueu interessades en portar el vostre fill/a.

En el cas de Llar romandrà tancada fins poder garantir les mesures de seguretat exigides per les autoritats sanitàries.

PLA DE REOBERTURA DE L’ESCOLA INFANTIL LA FARGA

Volem fer-vos arribar l'organització de la Farga Infantil per a aquest pròxim període. Es tracta d'una organització, seguint els principis establerts per la regulació aplicable, que adjuntem, adequada en tot moment a les indicacions de les autoritats competents en matèria de salut pública.

Docència Virtual: fins a la fi de curs, el dia 19 de juny, la docència continuarà sent telemàtica. Les tutores segueixen a la vostra disposició per a resoldre dubtes, inquietuds i continuar realitzant tutories.

Aules d’Acollida de P3 a P5 a partir de la Fase II, per a nens amb mare i pare que treballin de manera presencial sense possibilitat de flexibilitat.

  • L'horari serà de 9 a 13h.
  • No hi haurà servei de menjador.
  • El nombre màxim d'alumnes en aquestes aules és de 13. Seran grups estables.
  • En tot moment els nens hauran de respectar les normes de seguretat sanitària, com ara distanciament i rentada molt freqüent de mans.
  • S'haurà de prendre la temperatura diàriament al nen/a abans de sortir de casa per garantir que no té febre.
  • No està indicat l'ús de màscara per als nens menors de 6 anys.

Per a poder organitzar aquestes aules, us preguem que empleneu un questionari en cas d'estar interessats. Abans de la reobertura de les aules els interessats haureu de fer-nos arribar una declaració responsable signada pels progenitors o tutors, on autoritzeu al vostre fill/a assistir a l’escola i es garanteix que el seu carnet de vacunes està al dia, i no ha tingut cap símptoma de covid-19, ni ha conviscut amb cap persona contagiada les últimes dues setmanes. Enviarem model a tots els interessat.

ACCÉS AL FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

*El darrer dia per lliurar el qüestionari és dimecres 27 de maig

Comiat de fi de curs - del 15 al 19 de juny 
La darrera setmana de curs les tutores atendran de manera personal a totes les famílies i alumnes que ho desitgin. Posarem a la vostra disposició una agenda en la qual pugueu triar dia i hora per a venir a l’escola individualment amb el vostre fill per a acomiadar-vos de la tutora, recollir el material i treballs realitzats i poder fer un petit comiat simbòlic. En aquestes trobades s'hauran d'observar les mesures habituals de protecció sanitària (distància de seguretat i mascareta).  

La Llar d’Infants (LL0 a LL2) romandrà tancada
La nostra prioritat és garantir la salut d’alumnes i docents, per això hem decidit no reobrir les aules de la Llar. La obertura és opcional i sempre que es pugui garantir les mesures de seguretat exigides per les autoritats sanitàries. Considerem que en aquesta etapa seria un risc perquè és molt difícil acomplir aquestes mesures - com la distàncies de més de dos metres - i per fer-ho s’hauria de desnaturalitzar l’espai educatiu, amb el conseqüent greuge pels petits.  

MESURES DE SEGURETAT

  • Rentat de mans cada hora.
  • En els accessos a l’edifici i en punts estratègics es disposarà de solució hidroalcohòlica.
  • Distància física de dos metres.
  • Les mestres aniran amb mascareta.
  • Entrada i sortida del centre diferenciada per grups, en intervals de 15-20 minuts.
  • Evitarem espais compartits, canvis d'aula i desplaçaments per l'interior del centre.

Us mantindrem informats de qualsevol novetat.

Cordialment,

Margarita Vélez
DIRECTORA


Global competence
Gallery